ale cui vise le visam?

Nu plătiți online la TAROM dacă doriți factură !

Factura zborului nu se emite automat, așa cum ar fi normal. TAROM-ul vă pune să mai trimiteți un email, până se milostivește cineva (durează cel puțin o lună) să vă facă o amărâtă de factură.

SENZAȚIONAL! Ai cui strămoși erau dacii? Cercetările au dovedit că din daci se trag nu doar romanii, ci și egiptenii, islandezii și maidanezii!

Un grup de experți internaționali, specialiști în arhivele Vaticanului, a descoperit recent nu doar că dacii erau strămoși ai romanilor (lucru de altfel bine-cunoscut), ci și că ei sunt la originea tuturor culturilor de pe Pământ. Iată dovada!

Se știe că dacii le-au dat romanilor limba latină, dar de fapt, după descifrarea tăblițelor de la Tărtăria, s-a descoperit că ele conțineau unele expresii care apar și în egipteană. Astfel, dacii sunt de fapt adevărații strămoși ai egiptenilor, așa cum reiese din faptul că lupul dacic este aproape identic cu zeul egiptean Anubis.

Singurele diferențe, minore, sunt faptul că Anubis are urechile mai lungi, în timp ce lupul dacic are limba scoasă afară. În rest, toată trăsăturile sunt identice, ca și cum ar fi frați. De altfel, aceeași reprezentare este folosită pentru zeul Duamutef, care se pare că este pur și simplu numele lui Decebal. Iată cum toate se leagă!

Totodată se pare că vestitul tunel pe sub pământ al dacilor, care pleacă din Bucegi, din zona Peșterii Limanu, și ajunge până în Tibet și țara Shambala, mai are o ieșire! Cercetători de prestigiu au stabilit că Peștera de Gheață din Islanda este racordată la tunelul dacilor, ceea ce îi face pe islandezi descendenți direcți ai neamului lui Burebista. (Trebuie să ținem seama că nu toți dacii erau apți să intre în Shambala. Cei care fuseseră aruncați în suliți și nu muriseră încă erau trimiși în zone mai nordice.)

Nu trebuie neglijat nici faptul că, printre conlocuitorii țării noastre, există și câinii maidanezi, cei care au rămas fideli acestui teritoriu și nu l-au părăsit. Asemănarea lor cu lupul dacic este evidentă, iar inteligența lor nativă îi face niște vajnici luptători. Ei au rămas ca să readucă aminte acestui neam de faptele sale de glorie. Unul dintre ei ne-a adresat chiar salutul "Hau!", păstrat din vremea când războinicii daci hăuleau prin pădure.
Un produs Blogger.