ale cui vise le visam?

22 de idioţi vs. Sebastian Colţescu



"Permiteți-mi să vă prezint douăzeci și doi de idioţi.

Cei în albastru-roșu (PSG) joacă pentru o echipă de fotbal aparținând prinților miliardari din Qatar; prinți care în țara lor organizează muncă forțată și sclavie a zeci de mii de muncitori străini, mai precis sclavii de pe şantierele pentru Cupa Mondială din 2022. Muncitorii străini sunt majoritar NEGRI din Somalia, Etiopia. Se întâmplă chiar acum, sub ochii noștri.

Cei în portocaliu (Istanbul Başakşehir) joacă pentru o echipă de fotbal aparținând apropiaţilor președintelui turc Erdogan; Erdogan conduce de douăzeci de ani o țară în care mass-media aparţin puterii, iar miniștri și militari folosesc regulat cuvinte precum "armean", "grec", "gavur" (non-musulman), "kafir" (necredincios) ca insulte. Erdogan care, personal, își insultă adversarii numindu-i atei. Jucătorii de fotbal kurzi de la Amedspor au fost și ei linșați, sechestrați de mai multe ori, mai ales în timpul întâlnirilor cu această echipă de idioţi portocalii.

Ce fac ei acolo, în genunchi?

Se unesc pentru a protesta împotriva rasismului oribil al unui arbitru român care, pentru a-i indica un oficial negru al echipei Başakşehir colegului său, a folosit termenul NEGRU, fără nicio conotație peiorativă sau negativă, în limba română.

Douăzeci și doi de ipocriţi în jurul unei lupte false.

Arbitrul român a fost de atunci cel mai înjosit, insultat, urât om de pe planetă. Linșajul social este de o sălbăticie rară. Când nu este numit rasist, este numit idiot, tâmpit. Suntem siguri că profesia, mijloacele sale de trai îi vor fi interzise.

Nu are dreptul de a vorbi, nimeni nu vrea să-i audă apărarea. El este găsit vinovat și condamnat la moarte prin răzbunare populară.

Nu uitaţi un lucru:

Nicio luptă falsă nu este nevinovată. Se luptă adeseori pentru a privi într-o altă direcţie faţă de adevăratele ticăloşii, pentru a preveni luptele reale.

Niciun om care linşează nu trece la întâmplare pe acolo. Dacă participă la un linşaj puternic, are multe să-și reproșeze."

Mesajul de mai sus îi aparţine lui Nazim Yenier şi a fost postat pe 10 decembrie pe Facebook.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.